ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του Δικτύου παραχωρεί τη συγκατάθεσή του για τις πολιτικές αποστολών και επιστροφών των προϊόντων του κόμβου. Συνεπώς, οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τις ισχύουσες πολιτικές πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών του κόμβου. Εάν δε συμφωνεί, τότε οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του κόμβου. Ο επισκέπτης / χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των συγκεκριμένων σελίδων για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης του κόμβου ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη αποδοχή των πολιτικών αυτών.

Ταχυδρόμηση αντικειμένων

Κάθε παραγγελία αποστέλλεται εντός 24 ωρών (1 εργάσιμη ημέρα) μέσω του τρόπου αποστολής που έχει επιλέξει ο αγοραστής (ταχυδρομείο ή ταχυμεταφορά (courier). Μόλις αποσταλεί η παραγγελία, ο αγοραστής λαμβάνει ένα ενημερωτικό email με τα στοιχεία της παραγγελίας και το tracking number (εάν αυτό είναι διαθέσιμο από το ταχυδρομείο ή τον ταχυμεταφορέα). Ο μέσος χρόνος παράδοσης για το ταχυδρομείο είναι 3 εργάσιμες ημέρες και για το courier 1-2 εργάσιμες ημέρες. Ο κόμβος δεν είναι υπεύθυνος για οποιαδήποτε καθυστέρηση προκύψει για την παράδοση της παραγγελίας από το ταχυδρομείο ή τον ταχυμεταφορέα.

Επιστροφές

Ο κόμβος παρέχει εγγύηση όλων των προϊόντων που διαθέτει σε περίπτωση που αυτά παραδοθούν κατεστραμένα. Σε αυτή την περίπτωση ο αγοραστής θα πρέπει να επιστρέψει ή να ταχυδρομήσει εντός 30 ημερών τα κατεστραμμένα αντικείμενα στην έδρα της εταιρίας για αντικατάσταση. Σε περίπτωση που ο αγοραστής επιλέξει να τα ταχυδρομήσει, επιβαρύνεται για οποιοδήποτε ταχυδρομικό κόστος προκύψει. Οι επιστροφές είναι δεκτές μόνο για αντικατάσταση και όχι για επιστροφή χρημάτων.

Ακύρωση παραγγελίας

Ο αγοραστής έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία τηλεφωνκά ή με email μέσα σε διάστημα 24 ωρών πριν αποσταλεί η παραγγελία.

Χρεώσεις αποστολής

Τα ελάχιστα μεταφορικά μας είναι 5,00€ έως 2.50kg. Από 2.50kg και πάνω οι χρεώσεις διαμορφώνονται αναλογικά με το βάρος των προϊόντων, περίπου 1€ ανά kg επιπλέον.
Η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή παρέχεται δωρεάν.